iOS 11 ile iPhone ve iPad'inizin Ekranının Video Kaydını Alabilirsiniz

       Apple'ın geliştiricilere sunduğu iOS 11 Beta sürümünündeki özellikleri Apple düzenlediği etkinlikte duyurdu. Ancak bazı duyurulmayan özellikler kullanıcılar tarafından keşfedilip sosyal medyada sıkça konuşulmaya başladı. Bunlardan biri iPhone ve iPad ile ekranınızı video olarak kaydetme özelliği. Bu özellik yenilenen Kontrol Merkezi'ndeki bir düğme ile kullanılabiliyor.

https://webnolojist.blogspot.com.tr/

   
Peki iPhone ve iPad ile Ekran Videosu Nasıl Kaydedilir? 
       
       Bunu yapmak için öncelikle "Ayarlar > Kontrol Merkezi" üzerinden "Ekran Kaydı"nı etkinleştirmeniz gerekiyor. Bu işlemden sonra "Kontrol Merkezi"nden istediğiniz zaman iPhone/iPad'inizin ekranının video kaydını alabilir ve galerinizde istediğiniz gibi düzenleyebilir ve paylaşabilirsiniz. Ekranı kaydederken mikrofonu da kullandığını söylememize gerek yoktur sanırım. İşte Alex Pettitt adlı bir "Twitter" kullanıcısının tweet'i ve bu tweet'te iPhone ile ekran görüntüsünün nasıl alınabileceğini anlattığı videosu;
       Muhtemelen bu özellik erken beta olduğu için görünüşünde ufak tefek değişiklikler olabilir ama şu kesin ki Apple bu özelliğin iOS 11 ile geleceğini kesin olarak doğruladı.
 
Bu Yayın Telif Hakları Yasası'nca Korunmaktadır.
Copyright © 2013 - 2017 Webnolojist

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.